Nagy erőkkel keresik az eltűnt balánbányai kisfiút

Székelyhon 2018. július 03., 11:30

Nyoma veszett egy hatéves kisfiúnak hétfő este Balánbányán. A gyerek felkutatásába a rendőrök mellett a csendőrök, a tűzoltók, illetve a helyiek is bekapcsolódtak. A hatóságok arra kérik lakosságot, hogy akinek információja van a kiskorú hollétéről, azonnal értesítse a sürgősségi hívószámot.

Nagy erőkkel keresik a hatéves Manoilă Ciprian Costelt. Forrás: Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság

A mellékelt, Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság által közzétett fotón látható Manoilă Ciprian Costel eltűnését hétfő este jelentette szülője a rendőrségen. Az elsődleges vizsgálatok szerint a fiú kevéssel korábban még társaival játszott a tömbháza közelében, majd távozott. Röviddel később a kiskorút az egykori balánbányai Szentjánosbogár (Licurici) óvoda udvarán látták, ezt követően nyoma veszett, hollétéről azóta semmit sem tudni.

A rendőrség tájékoztatása szerint az 120 centiméter magas, szőke hajú, barna szemű kisfiú eltűnésekor fehér színű, fekete csíkos tréningnadrágot, sötét hosszú ujjú pólót, piros kalapot és talpán világító sportcipőt viselt.

Manoilă Ciprian Costel felkutatásába bekapcsolódott a megyei rendőr-főkapitányság mellett a csendőrség, a tűzoltóság, valamint számos helybéli is. A hatóságok arra kérik a lakosságot, hogy aki bármi információval rendelkezik a fiú eltűnésével, illetve hollétével kapcsolatban, azonnal értesítse a 112-es sürgősségi hívószámot, vagy jelentkezzen a legközelebbi rendőrségen.

{A}