Antal Zsombor a Sportklubnál folytatja

Székelyhon 2018. július 03., 10:15

Negyedik szezonját kezdi el a Csíkszeredai Sportklubnál a csatár Antal Zsombor – jelentette be közösségi oldalán a hokicsapat.

Nem csak egy évre szóló szerződést írt alá a csíki hokicsapat és Antal Zsombor Fotó: Facebook/Csíkszeredai Sportklub

Antal Zsombor az egyik legjobb Erste-ligás idényén van túl a Csíkszeredai Sportklubnál. A következő szezonban is kék-fehérben fog jégre lépni a klub és a szurkolók legnagyobb örömére – közölte a jégkorongegyüttes.

A 33 éves csatár három éve igazolt haza a Brassói Coronától, és idényről idényre a csapattal együtt fejlődve fut jó szezonokat. A legutóbbiban közel járt ahhoz is, hogy saját maga csúcsát megdöntse, ám így is közel volt a meccs/pont átlaghoz.

Antal Zsombor szerződése nem csak egy évre szól, azonban a klub nem közölte pontosan, hogy meddig írták alá a megállapodást.

{A}

A Sportklub vezetősége idén nyáron eddig két érkező és három távozó játékosról számolt be: Moldován Ervin visszavonult, Molnár Zoltán a Brassóhoz igazolt, Ruczuj Gellért pedig szintén távozik, de egyelőre nem lehet tudni hová; az érkező játékosok: Vlastimil Lakosil (kapus, cseh) és Részegh Tamás (csatár, Fehérvári Titánok).

Korábban Fodor Csanád, Rokaly Szilárd, Részegh Zsolt és Andrej Taratuhin csatárok szerződéshosszabbítását jelentette be a csíkszeredai csapat, a hátvédek közül pedig Györfy Tihamér és Papp Szabolcs is a maradás mellett döntött.