Taratuhin a Sportklubnál marad

Székelyhon 2018. június 28., 15:06

A Csíkszeredai Sportklub egyik tavalyi erőssége, a 35 esztendős orosz Andrej Taratuhin a következő idényben is kék-fehérben folytatja – adta hírül a klub.

Taratuhin a következő szezonban is a Vákár Lajos Műjégpályán cselezgethet a koronggal. Archív Fotó: Gecse Noémi

A rutinos csatár az előző idényben mind az alap- és középszakaszban, mind pedig a rájátszásban meccsenként több mint egy pontot termelt az Erste Ligában, így rendkívül fontos szereplője volt az elődöntőig jutó csapatnak.

Ugyanígy pont/meccs fölötti teljesítménnyel vállalt részt a romániai bajnoki cím megszerzéséből is. A Sportklub vezetősége idén nyáron eddig két érkező és három távozó játékosról számolt be: Moldován Ervin visszavonult, Molnár Zoltán a Brassóhoz igazolt, Ruczuj Gellért pedig szintén távozik, de egyelőre nem lehet tudni hová; az érkező játékosok: Vlastimil Lakosil (kapus, cseh) és Részegh Tamás (csatár, Fehérvári Titánok).

{A}

Korábban Fodor Csanád, Rokaly Szilárd és Részegh Zsolt csatárok szerződéshosszabbítását jelentette be a csíkszeredai csapat, a hátvédek közül pedig Györfy Tihamér és Papp Szabolcs is a maradás mellett döntött.