Négy ember életét követelte az autópályán bekövetkezett közúti tragédia

Székelyhon 2018. június 16., 11:04

Súlyos baleset történt szombat reggel az A1-es autópályán, a Déva és Piski közötti szakaszon, ahol egy, a forgalommal szemben haladó jármű ütközött egy személyautóval és egy haszonjárművel.

Képünk illusztráció Fotó: Pinti Attila

A balesetet egy 70 éves, petrozsényi férfi okozta, aki a forgalommal szemben haladt a sztrádán járművével, és összeütközött egy Temes megyei személyautóval, valamint egy bukaresti rendszámú haszonjárművel. A petrozsényi autó mind a négy utasa életét vesztette a szerencsétlenségben, további hárman megsérültek – számol be az Agerpres.

Három személy a helyszínen életét vesztette, egyikük utólag halt bele a sérüléseibe. Az elhunytak és a súlyosan sérült személy a roncsok közé szorult.

A katasztrófavédelem hét egységét és öt mentőt vezényeltek ki a helyszínre. A sebesülteket – egy 26, egy 38 és egy 52 éves férfit – a dévai kórházba szállították.

Az autópálya érintett szakaszát lezárták, a forgalmat a 7-es országútra terelték, amíg újra tudott indulni a forgalom az A1-es autópálya Déva és Piski közötti szakaszán.