Egyetlen telitalálat az első meccsen

Székelyhon 2018. június 15., 10:19

Ha valaki még nem regisztrált a Székelyhon tippversenyére, és most fogna neki, megnyugtatjuk, nincs nagy hátrányban. A nyitómérkőzés eredményét ugyanis egyetlen tippelőnk találta telibe: l_barninak bejött az 5–0, és most egyedül áll az élen.

Az oroszoknak köszönhetően szinte senki nincs lemaradva semmiről Fotó: Barabás Ákos

Jócskán megugrott a labdarúgó-világbajnokságra indított tippversenyünk felhasználóinak száma legutóbbi, két napja publikált cikkünk óta. Akkor 841 regisztrált versenyzőről írtunk, számuk viszont ma már 1434. És szinte mindannyiunkat megtréfáltak csütörtök este az oroszok azzal, hogy ötöt berámoltak a szaúdiak hálójába, de l_barni vagy tudott valamit, vagy ő is tréfálkozott, ami voltaképp mindegy is, a lényeg, hogy telitalálatos tippel ő áll az élen, nagyon is megérdemelten.

Az 5–0-ás orosz siker pedig igencsak kedvez a tippversenyünkbe később bekapcsolódóknak, hiszen a mezőny nagyjából együtt, egyetlen üdítő kivétellel, a jelenlegi éllovasunkkal. Vajon ma pontszámban beérjük? Tippeljünk, és bízzunk! No, meg a végső sikerben is, hiszen komoly nyeremények várnak az élen állókra,

az első három helyezett görögországi, bulgáriai, illetve transzfogarasi utazást nyer a csíkszeredai Magda Best Travel Kft. felajánlásából.

Kis trófeaikon az élen álló tippelő nevénél. Kitüntetés

És természetesen ott vannak a baráti társaságok, munkaközösségek számára létrehozott privát csoportok: legutóbb 53-ról cikkeztünk, most viszont már 86 különböző csoportba csatlakoztak a felhasználóink. De mi lesz itt még?!

Jó tippeket, sok szerencsét!

{K1}