Még bőven lehet tippelni

Székelyhon 2018. június 13., 15:21

Sokan regisztráltak már tippversenyünkbe, minden bizonnyal mindenkinek megvan a tuti tippje, de vajon kié lesz a nyerő? Ha tudnánk, már nem itt lennénk, ám amíg itt vagyunk, addig ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy elvigyük a főnyereményt.

Fotó: Székelyhon

Csütörtök délután 6 órakor az Oroszország–Szaúd-Arábia nyitómérkőzéssel kezdetét veszi a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság, melynek apropóján tippversenyt indítottunk a Székelyhonon. Futballkedvelő olvasóinknak nem kell mást tenniük, mint regisztrálniuk a tippversenybe, és máris megtehetik a tippjeiket.

A legjobbak értékes nyereményben részesülnek, a ranglista első három helyezettje görögországi, bulgáriai, illetve transzfogarasi utazást nyer a csíkszeredai Magda Best Travel Kft. felajánlásából.

Idei újdonságunk, hogy felhasználóink csoportokat hozhatnak létre, privátot és publikusat egyaránt, privát csoportjaikba pedig meghívásos alapon baráti társaságuk, munkaközösségük tagjait is bevonhatják.

Egy kis kulisszatitok

A versenykiírás óta, múlt szerdától 841-en regisztráltak a tippversenybe, ami az igazi futballszakértőket vagy -kedvelőket csak a hangulat miatt érdekelheti, tuti tippjeikkel bárkit maguk mögé utasíthatnak, ám ehhez a legfontosabb, hogy ne maradjanak le a kezdésről: sem a péntek délutániról, sem az azt követő hatvanhárom mérkőzés megtippeléséről. Ugyanis nem muszáj előre megtippelni az összes mérkőzést, minden meccs esetében a kezdés előtt öt percig meg lehet tenni a tippet – vagy a már megtett tippet módosítani –, így

a vébén kialakult új erőviszonyokat számításba lehet venni.

Felhasználóink eddig 53 csoportot hoztak létre, ezek döntő többsége privát csoport különböző munkaközösségek, baráti, futballszerető társaságok számára. A legnépszerűbb csoport 51 felhasználót tudott bevonzani, a csoportmegnevezések alapján pedig nálunk tippelnek például a Hargita megyei önkormányzat vagy a román posta megyeszékhelyi munkatársai, de beszálltak a versenybe a Harvíztől, illetve más Hargita megyei vállalkozástól is. Természetesen mi is ott vagyunk, azzal a megjegyzéssel, hogy a lapcsaládunknál dolgozók nem vihetik el a fődíjakat. Tehát egy picit nőnek az esélyek,

megéri megpróbálni!

{A}