Mostohatestvérét kényszerítette szexre, majd lefilmezte és zsarolta

Székelyhon 2018. május 17., 18:20

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy 36 éves Kovászna városi férfit, aki szexuális kapcsolatra kényszerítette kiskorú mostohatestvérét, majd mindezt lefilmezte, és azzal zsarolta az áldozatot, hogy a felvételeket nyilvánosságra hozza.

Intim kapcsolatra kényszerítette, majd lefilmezte áldozatát – derítette ki a részleteket a rendőrség. Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

A kovásznai rendőröket a kiskorú áldozat apja értesítette kedden – tájékoztat csütörtöki közleményében a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint a szóvivő tudatja, információik szerint a 17 éves áldozatot 36 éves mostohatestvére kényszerítette intim kapcsolatra, amit le is videózott, majd zsarolásra használta fel a felvételeket. A feljelentést követően

a rendőrség még aznap azonosította a gyanúsítottat, akit végül az egyik határátkelőnél vettek őrizetbe, még mielőtt elhagyta volna az országot.

Szerdán házkutatást tartottak nála, az akció eredményeként több IT-eszközt (asztali számítógépet, laptopot és adathordozókat) foglaltak le. A nyomozást tovább folytatják nemi erőszak és kiskorú megrontása gyanújával, a 36 éves férfit pedig harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezték.

{A}