Ballagási ünnepségek Székelyudvarhelyen – íme, az időpontok

Hadnagy Éva 2018. május 15., 20:15

Elsőként a Babeș–Bolyai Tudományegyetem kihelyezett tagozatának végzőseit búcsúztatják el Székelyudvarhelyen, csütörtök délelőtt fél tíztől a városi sportcsarnokban. A középiskolák kicsengetési ünnepségei jövő héten rajtolnak.

Archív Fotó: Pál Árpád

Május 23-án, szerdán 10 órakor a Benedek Elek Pedagógiai Líceum, az Eötvös József Szakközépiskola és a Marin Preda Elméleti Líceum végzőseinek szólalnak meg utoljára a csengők.

Május 25-én, pénteken 9 órától a Kós Károly Szakközépiskolában, 10 órától pedig a Bányai János Szakközépiskolában és a Tamási Áron Gimnáziumban tartanak kicsengetési ünnepséget.

Május 26-án 10 órától a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium tizenkettedikeseit búcsúztatják a belvárosi református templomban, majd 11 órától a Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Szakközépiskola végzőseinek ballagását tartják a Művelődési Házban.

Június 2-án a Páli Szent Vince Általános Egészségügyi Asszisztensképző végzősei búcsúznak a Szent Miklós-hegyi plébániatemplomban. A ballagások sorát június 23-án 12 órától a MÜTF Oktatási Központ zárja, a városháza Szent István-termében.

{A}