Döntő tornán az ifjúsági röplabdázók

Horváth Bálint Ottó 2018. május 15., 09:52

Öt mérkőzéséből négyet megnyert a Marosvásárhelyi Medicina ifjúsági korosztályú női röplabdacsapata múlt héten az Argeș megyei Câmpulung Muscelen rendezett bajnoki elődöntő tornán.

Második helyen végeztek az elődöntőben. A fináléban is legalább ilyen eredményt szeretnének elérni a vásárhelyiek Fotó: Facebook/Clubul Sportiv Universitar Tîrgu Mureş

Bokor István edző tanítványai a második helyen végeztek a rivális Temesvári Agroland mögött, amelytől egyetlen vereségüket szenvedték el, 3–1-es eredménnyel maradtak alul, de ezzel együtt bejutott a bajnokság döntő tornájára.

A további mérkőzéseiken ugyanis a marosvásárhelyiek magabiztosan, 3–0-ra legyőzték a házigazda Câmpulung Muscelult, a CSVM Râmnicu Vâlceát, a Kolozsvári Sportiskolát és a Nagyváradi Bihorult.

{A}

A bajnokság nyolc csapatot felvonultató jövő heti döntő tornáján a tavalyi ezüstérmes Medicina idén is esélyes a dobogón végezni, és amennyiben házigazda lesz, akár a bajnoki címet is visszaszerezheti, ehhez azonban le kellene győznie a nagy favorit temesvári alakulatot.