City’us vagy Sepsi Futsal? – egyikük búcsúzik az élvonaltól

Székelyhon 2018. április 23., 22:16

Második resicabányai meccsén is alulmaradt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal a teremlabdarúgó 1. Liga alsóházi rájátszásában. A háromszékiek így a biztos kiesés ellen kell küzdjenek a Marosvásárvásárhelyi City’us csapatával.

Egykor még kemény csatákat vívott a vásárhelyi és a szentgyörgyi csapat az első helyekért. Most a kiesés ellen küzdenek meg. Archív Fotó: Sánta Imre

Hiába szerzett előnyt hazai pályán a szentgyörgyi csapat (9–3-ra verte meg a Resicabányai Muncitorult), ellenfele vasárnap győzött és egyenlített, majd másnap ismét diadalt aratott hazai pályán, amivel elkerülte a kiesést.

{A}

A Muncitorul esélyt sem adott a Sepsi Futsalnak, már szünetben 3–0-ra vezetett a házigazda a hétfői összecsapáson, térfélcserét követően pedig újabb négy gólt rámolt be a vendégek kapujába, így 7–0-ra nyert.

Összesítésben pedig 2–1-re diadalamaskodott a Krassó-Szörény megyei együttes.

Ezzel a háromszékiek vesztesként még egy párharcot kell vívjanak a Marosvásárhelyi City’us csapatával. Ugyancsak két nyert meccsig zajlik a csata. A győztes még osztályozót játszhat a 2. Liga ezüstérmesével, de amelyik csapat alulmarad, az a következő szezont a másodosztályban kezdi el.

Az első találkozót Marosvásárhelyen rendezik a hét végén – egyelőre még nem tették közzé a meccs időpontját.