Nagyszebenben játszott edzőmeccset az FK

Székelyhon 2018. április 15., 14:39

Győzelemmel hangolt a Bákói Aerostar elleni rangadóra az FK Csíkszereda labdarúgócsapata, mely szabadnapos volt a hét végén a labdarúgó 3. Liga 22. fordulójában.

Egy büntetőből szerzett gólla nyertek a vendégek a szebeni meccsen Fotó: Fkcsikszereda.ro

A folyamatos felkészülés érdekében a csíki együttes egy hasonlóan szabadnapos gárdával, a szintén 3. ligás, de a 4. csoportban szereplő Nagyszebeni Hermannstadt II. csapatával játszott felkészülési mérkőzést.

Az FK keretéből két játékos hiányzott: Jakab Róbert, akit nemrég műtöttek meg, és Soufiane Jebari, akit kisebb sérülése miatt inkább pihentetett a vezetőedző.

{A}

Bálint László György, az FK vezetőedzője a mérkőzésről is vélekedett: „Hasznos meccs volt, külön örülök annak, hogy nem kaptunk gólt. A védelmünk magabiztos és szervezett.

A befejezéseknél egy kicsit jobban kellene összpontosítanunk, mert még volt 3–4 nagy gólhelyzetünk.

Nagyon tetszett, ahogy a fiatalok szálltak be a játékba, Antal Barna és Solymosy Lehel is bátran és lendületesen focizott.”

A csíkiak április 21-én, szombaton 17 órakor fogadják a 3. Liga 1-es csoportjának éllovasát, a Bákói Aerostart.

Labdarúgás, barátságos mérkőzés, Nagyszeben:
Nagyszebeni AFC Hermannstadt II.–FK Csíkszereda 0–1 (0–1),
gólszerző: Bajkó Barna (43. perc, büntetőből).
FK Csíkszereda: Horváth – Kilyén, Mitra, Lőrincz, Csiszer, Eder, Fabio, Györgyi, Hodgyai, Magyari, Bajkó. Játszott még: Csürös, Benkő, Solymosy, Antal, Majzik, Lakatos, Ilyés és Bartók.