Gyilkosság nyomait akarták eltüntetni Szászrégenben egy lakástűzzel?

Székelyhon 2018. április 13., 10:10

Valószínű, hogy gyilkosság nyomait akarták eltüntetni a csütörtök esti szászrégeni lakástűzzel, amelyben egy 60 éves nő meghalt és egy 80 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett – írja az Agerpres hírügynökség ügyészségi forrásokra hivatkozva.

Illusztráció Fotó: Barabás Ákos

Az idézett források szerint a nyomozók arra gyanakodnak, hogy a házban konfliktusra alakult ki, és az egyik nő férje leszúrta a két nőt, majd felgyújtotta a lakást, hogy eltüntesse a nyomokat.

A férfi tettének az lett volna az oka – állítják ugyanazon források –, hogy a nő válókeresetet nyújtott be, és visszaköltözött az anyjához, a bíróság pedig csütörtökön hirdetett ítéletet.

A Maros megyei tűzoltóság csütörtökön közölte, hogy valószínűleg szándékos gyújtogatás áldozatává vált egy nő Szászrégenben, egy másik nő pedig égési sérüléseket és füstmérgezést szenvedett.

A lángok egy szászrégeni lakásban csaptak fel, a tüzet a helyszínre kiszálló nyomozók gyanúja szerint szándékosan okozta egy férfi – közölte Ramona Varodi, a Maros Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Agerpres hírügynökséggel.

{A}