Elhalasztották az Udvarhely körzeti bajnokság tavaszi rajtját

Székelyhon 2018. március 23., 11:21

Eredetileg március 18-ára tervezték az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság tavaszi rajtját. Mivel az időjárás nem kedvezett, és a focipályák játékra alkalmatlanok voltak, így egy héttel eltolták a kezdést. A havazás ismét közbeszólt.

Még két hetet kell várni az Udvarhely körzeti rajtjára. Archív Fotó: Barabás Ákos

A pénteken lehullott nagy hó miatt a szervezőbizottságnak ismét el kellett halasztania a március 25-re tervezett rajtot, információink szerint a labda április 8-án fog útnak indulni az Udvarhely körzeti A és B csoportjában. Mivel a C csoportban a Betfalvi Ifjúság kiállása után tíz csapat maradt, így a 7. Ligában már amúgy is április 8-ára ütemezték a rajtot.

Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság

A csoport, 14. forduló, április 8.: Szentegyháza–Felsőboldogfalva, Udvarhelyi Sporting–Agyagfalva, Farkaslaka–Betfalva, Zetelaka–Lövéte, Székelyvarság–Fiatfalva, Nagygalambfalva–Malomfalva, Szentábrahám–Szentlélek 3–0 (játék nélkül).

B csoport, 14. forduló, április 8.: Bögöz–Nagygalambfalva II., Alsóboldogfalva–Kápolnás, Farcád–Zetelaka II., Gagy–Székelyderzs, Siménfalva–Parajdi SE, Hodgya–Korondi Ifjúság, Csekefalva–Bogárfalva.

C csoport, április 8.: Szentpál–Parajdi SK, Alsósófalva–Kissolymos, Kányád–Szentmárton, Oklánd–Kobátfalva, Betfalvi Ifjúság–Szentpéter 0–3 (játék nélkül); Zeteváralja szabadnapos lesz.

{S1}

{S2}

{S3}