Dévával csatázik az elődöntőben az Imperial Wet

Székelyhon 2018. március 14., 13:36

Kisorsolták a teremlabdarúgó Román Kupa elődöntőinek párosításait. A házigazda Csíkszeredai Imperial Wet a bajnoki címvédővel csap össze.

Nem lesz könnyű dolga a csíkszeredai együttesnek, Mateiékkel kell megküzdjenek. Archív Fotó: Sándor Csilla

Csíkszeredában rendezik a teremlabdarúgó Román Kupa négyes döntőjét. A március 28–29-ei megmérettetésen a házigazda a Dévai Autobergámóval kell megküzdjön a fináléba jutásért – derült ki a Román Labdarúgó-szövetség székházában tartott szerdai sorsolás után.

A másik ágon a kupasorozat címvédője, a Temesvári Informatica és a Jászvásári Poli CSM küzd meg.

Közösségi oldalán az Imperial Wet viszont nehezményezte, hogy a sorsoláson egyik csapat képviselője sem volt jelen – kérdőre vonva az esemény hitelességét.

„Meglehetősen dubiózus körülmények között, a résztvevő csapatok képviseletének hiányában sorsolta ki a Román Labdarúgó-szövetség a Román Kupa idei négyes döntőjének párosítását, amelyet itt, Csíkszeredában szervezünk meg. A sorsolás eredményeként csapatunk a tavalyi kupagyőztes, a dévai Autobergamo ellen lép pályára, míg a Poli Iași a temesváriak ellen harcol majd a döntőbe jutásért” – olvasható a bejegyzésben.

{K1}

A sorsolás után a labdarúgó-szövetség honlapjának nyilatkozott az Autobergamo edző-játékosa. „Nagyon érdekes lesz a csíkszeredai Final Four. Úgy látom, felkapott lett a futsal a városban, aminek mindenki örül, aki szereti ezt a sportágat. A mi célunk megnyerni a trófeát. Mindent megteszünk, de csak lépésről lépésre haladva” – közölte Florin Ignat.

{A}