Elkelt a jegyek kétharmada a Sepsi OSK meccsére

Sánta Imre 2018. március 14., 08:28

Nagy az érdeklődés a Sepsi OSK–FC Voluntari 1. ligás labdarúgó mérkőzés iránt. Kedden délelőtt a sepsiszentgyörgyi városi stadion jegypénztára előtt már hosszú sor kígyózott, és a háromszéki klub tájékoztatása szerint a belépők kétharmada máris elkelt.

A rossz időjárás sem tántorította el a szurkolókat, hogy kivárják sorukat a belépőért Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A zuhogó eső ellenére a Sepsi OSK szurkolói már a jegyértékesítés első napján megrohamozták a stadion pénztárát, hiszen senki nem akart lemaradni arról a sporttörténelmi eseményről, amelyet az FC Voluntari elleni mérkőzés fog jelenteni.

Ugyanis a piros-fehérek első alkalommal játszhatnak első ligás meccset a Szemerja negyedi stadionban, ráadásul villanyfényes megvilágításban.

Kertész Dávid, az egyesület alelnöke megkeresésünkre elmondta, hogy a mérkőzésre szóló belépőjegyek kétharmada már elkelt, így szinte biztos, hogy jövő hétfőn megtelnek a 4774 ülőhellyel rendelkező stadion lelátói.

{A}

Ugyanakkor arról is beszámolt, hogy a belépők ára azért magasabb az eddig megszokottnál, mert a bevételből kell fedezniük a világító berendezés bérlésének mintegy 40 ezer eurót jelentő költségeit. Az állványok felépítése azonban nem halad zavartalanul, az esős időjárás akadályoztatja a munkálatokat.

Nyitva tartás
Hétköznaponként 10 és 12 óra, illetve 15 és 18 óra között lehet jegyet venni a stadion jegypénztáránál. Kétféle belépő kapható: a standard 30 lejbe, a fedett lelátórészre pedig 50 lejbe kerül.

„Csak ma kezdtük el árusítani a belépőket, de egyetlen nap alatt a jegyek kétharmadát sikerült is eladni. Tehát még nem kelt el minden jegy, de arra biztatjuk az érdeklődőket, hogy mielőbb vegyék meg belépőiket.

Ezek most többe kerülnek, mert az esti megvilágítás is sokba kerül a klubnak, de a következő mérkőzéseinket már nappal játsszuk, így majd visszatérünk az eddig alkalmazott árakhoz.

Sajnos a világító berendezés állványainak felépítése a kedvezőtlen időjárás miatt nem halad a tervezett ütemben, de egyelőre nem áll fenn annak veszélye, hogy a meccs napjára ne készüljön el. Sőt, terveink szerint szombaton este már kigyulladnak a fények, és kipróbáljuk a világítást” – mondta el Kertész Dávid, a Sepsi OSK alelnöke.

A március 19-én, hétfőn 20.45-kor kezdődő találkozóra a következő napokon a készlet erejéig még lehet belépőt váltani.

Labdarúgás, 1. Liga, rájátszás, 2. forduló, alsóház

Március 16., péntek:
Bukaresti Juventus–Temesvári Poli (18 óra)
Március 17., szombat:
Medgyesi Gaz Metan–Concordia Chiajna (18 óra)
FC Botoșani–Bukaresti Dinamo (20.45)
Március 19., hétfő:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–FC Voluntari (20.45)

Ranglista, alsóház:
7. Dinamo 23 pont
8. Botoșani 21
9. Voluntari 17
10. Chiajna 15
11. Temesvár 14
12. Sepsi OSK 11
13. Medgyes 8
14. Juventus 7