Elérhető lett Romániában is a Spotify

Székelyhon 2018. március 13., 13:29

A világ egyik legnépszerűbb zene-streaming szolgáltatása, a Spotify hétfő óta Romániában is elérhetővé vált. A világszerte már több mint 159 millió aktív felhasználóval rendelkező szolgáltatás ingyenes és prémiumváltozata is elérhető, utóbbi havi 4,99 euróért.

Fotó: Gecse Noémi

A Spotify zeneszolgáltató kínálatában több mint 35 millió dal érhető el, ezek pedig lejátszási listákba rendezhetők, letölthetők és akár offline is hallgathatók, ezen felül

algoritmus segíti a felhasználót, hogy a nagy valószínűséggel neki tetsző, de általa nem ismert zenék is „szembejöjjenek” vele.

A Spotify ingyenes próbahónapra is lehetőséget ad, vagyis az előfizetést követően csak egy hónap után számláz. Az ingyenes verzióban egyébként korlátozottak a lehetőségek, ugyanakkor reklámok is vannak az alkalmazásban, a prémium verzióban azonban ezek nem jelennek meg és több hasznos funkció is elérhetővé válik, például a napi rutinunk szerint is testre szabhatjuk a zenelejátszást.

A zene-streaming szolgáltatás emellett számos eszközről elérhető: telefonon, laptopon, vagy akár Google Chromechast segítségével is lehet zenét hallgatni a Spotifyon keresztül.

{A}