Jótékonysági gálaműsorra hív a Jó Arcok együttes

Barabás Hajnal 2017. december 07., 17:30

Számos helyi énekest és zenészt hívtak meg, hogy előadásukkal színesebbé tegyék a csíkszeredai Jó Arcok együttes karácsonyi jótékonysági gálaműsorát. A koncerteket december 18-án 18 órától tartják a csíkszeredai Szakszervezetek Művelődési Házában.

Jótékonysági koncertet szerveznek a volt állami gondozottak Fotó: Gecse Noémi

A jegyek árából összegyűlt pénzből, és a beérkező adományokból a szervezők

többnyire csíkszéki szegény sorban élő, többgyermekes családokat kívánnak megsegíteni, számukra többek között élelmiszerekből álló csomagokat összeállítani.

Sándor Antal, a Jó Arcok együttes énekese, Gábor Rudolf, valamint András Ervin, a jótékonysági karácsonyi koncert szervezői csütörtökön sajtótájékoztatón ismertették a rendezvény részleteit. Mivel mindhárman a gyermekotthonban nőttek fel, fontosnak tartják, hogy másokat megajándékozzanak.

Fotó: Gecse Noémi

Mi is részesültünk adományokban az emberek részéről, tudjuk milyen sokat jelent, nem felejtettük el, hogy honnan indultunk, így a nehéz helyzetben lévőkön próbálunk mi is segíteni

– mondta András Ervin. Mint megtudtuk, a jótékonysági koncert ötlete a Jó Arcok együttestől származik, és kezdeményezésüket felkarolták a többiek, a szervezésben pedig segítséget nyújtott Iochom Zsolt is, ő gondoskodott többek között arról, hogy számos csíkszeredai és Hargita megyei énekeseket, neves eladókat vonjanak be a rendezvénybe. A jótékonysági karácsonyi koncertről részletesebben, vagy az adományozással kapcsolatosan András Ervinnél lehet érdeklődni a 0751-494 957-es telefonszámon.

Példaképek a színpadon
A jótékonysági koncertre olyan, csíkszeredai és Hargita megyei előadókat hívtunk meg, akiket ismer és szeret a közönség, és példaképek lehetnek a fiatalok számára

– fogalmaztak.

Fotó: Gecse Noémi

Többek között meghívást kapott Szőcs Renáta, a Star Academy tehetségkutató csíkszeredai nyertese, aki jelezte, hogy amennyiben nem tudna jelen lenni, videóról követhetik majd a nézők. A gálaműsoron a házigazda Jó Arcok együttes mellett fellép Abodi Nagy Blanka, az Erdély Hangja 2011-es győztese, a kosteleki Vaszi Levente és tanítványa, Vrencsán Anita, a Fölszállott a páva közönségdíjasa, Ioni Renáta és Eduárd, akiket a Virtuózok komolyzenei tehetségkutatóról ismerhetünk, valamint az L.S.D. együttes, amelyet az idei magyarországi X-Faktor tehetségkutató tévéműsorban láthattunk.

Fotó: Gecse Noémi

Első saját dalát adja elő Benedek Éva énekes, de fellép még a városnapokról ismert Gábor Rudolf énekes is. Bajka-Barabás Réka színésznő pedig pantomim játékával fogja szórakoztatni a közönséget.

Meghívást kaptak még Sorbán Enikő, Simó Annamária, András Ervin, Fábián Annamária, Orbán Szabina, Ágoston Edina, Laczkó Evelin Vivien, valamint Benedek Szilárd és Fülöp Marika előadók is. A sor még nem ér véget, ugyanis a színpadon láthatók és hallhatók lesznek még a Nagy István Művészeti Középiskola Kórusa, illetve a Szent Anna Speciális Iskola Kórusa is.