Születésnapi győzelmet aratott az Inter Gyergyó

Gergely Imre 2017. november 19., 17:23

Tizenöt éves születésnapját ünnepelte az Inter Gyergyó teremfocicsapat szombaton. Az eseményt a Segesvári Pro Tineret elleni mérkőzéssel kötötték össze. A jó hangulatot semmi sem árnyékolhatta be, a csapat és a nézők egyaránt remekül szórakozhattak.

Cioată háromszor talált be a segesváriak hálójába

Nem gálameccsre készültek, komolyan vették az interesek a viadalt, hiszen hivatalos bajnoki találkozót játszottak, és csak ezután ünnepeltek. Úgy alakult, hogy ezúttal minden meghatározó játékos jelen volt és pályára is lépett. Nagy Zsolt edző-játékosnak így kellemes gondjai voltak a csapat összeállítással.

Végül a tapasztaltak és a pályájuk kezdetén tartó fiatalok is szóhoz juthattak, hiszen az eredmény ezt megengedte. Három percet kellett várni az első gólra, és ezután már jött sorban a többi.

A meccs már a szünetre el is dőlt, akkor már 4–0 állt az eredményjelzőn.

A második félidőben pedig igazán jól szórakozhatott az, aki a szép gólokért jár futsalmérkőzésekre. Szinte percenként érkeztek az Inter-találatok. Sőt, akár 20 fölé is emelkedhetett volna a gólok száma, nagy mentéseket mutatott be a vendégcsapat kapusa.

Az interesek a mérkőzés utolsó perceire átálltak az üres kapusos taktikára, azért, hogy a fiatalabbaknak is lehetőségük legyen ezt gyakorolni. 14–1 lett a vége, jöhetett az ünneplés hajnalig.

Teremlabdarúgás, 2. Liga, 8. forduló:
Inter Gyergyó–Segesvári Pro Tineret 14–1 (4–0),
Az Inter Gyergyó gólszerzői: Flavius Cioată, Gergely Róbert 3–3, Bercz Norbert, Andrei Țepeș, Péter András 2–2, Kostandi Mihai, Polgár Nándor 1–1.

Vasárnap
Nagyváradi Leonardo–Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 1–5 (1–0)
Kézdivásárhelyi KSE–Bukovina Vîcovi (15 óra)
Remetei Kereszthegy–Brassói Colțea (17)
Luceafărul Buzău–Dévai West (17)
A Kolozsvári Clujana–Fortius Buzău mérkőzést november 30-ára halasztották.