Eugen Neagoe a Sepsi OSK új edzője

Székelyhon 2017. november 14., 10:02

Tapasztalt trénerrel kötött szerződést a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapat. Az új edző már hétfőn este megérkezett a háromszékiekhez.

Diószegi és Kertész jelentette be az új edző érkezését. Archív Fotó: Sánta Imre

A klub vezetősége kedden reggel jelentette be a hírt, hogy a továbbiakban Eugen Neagoe lesz a csapat vezetőedzője. Az új tréner játékosként többek közt megfordult az Universitatea Craiovánál, a Konstancai Farulnál, a Vasas Budapestnél, a Ferencvárosnál, a ciprusi Alki Larnacánál, az Omonia Nicosiánál, a Bukaresti Dinamónál és az Extensiv Craiovánál.

Edzőként az Universitatea Craiovánál kezdte pályafutását, de irányította a Zsilvásárhelyi Pandurii-t, a Bukaresti Steauát, a román válogatott másodedzője is volt. Legutóbb a Jászvásári Poli CSM-t készítette fel a meccsekre.

Nagy Sándor és Kulcsár László, akik Valentin Suciu távozásával ideiglenesen átvették az együttes irányítását, a továbbiakban is a Sepsi OSK-nál fog dolgozni – közölte Diószegi László klubelnök és Kertész Dávid alelnök. Az új edző már hétfőn megérkezett Sepsiszentgyörgyre, kedden délelőtt találkozik a csapattal is.

{A}