Otthonteremtő dekoratív termékek az újonnan nyílt Nobila Casa üzletekben! (x)

2017. október 12., 09:10

A kolozsvári székhelyű Nobila Casa megnyitotta üzleteit Székelyudvarhelyen és Csíkszeredában, ahol szeretettel várja a lakberendezést kedvelőket és mindazokat, akiknek fontos az otthon melege, ugyanakkor személyiséget szeretnének kölcsönözni lakásuknak a mai trendekkel.

Nobila Casa Székelyudvarhelyen

A Nobila Casa Székelyudvarhelyen a Városháza tér 1. szám alatt, illetve Csíkszeredában a Tulipán áruház első emeletén széles termékválasztékkal várja vásárlóit a lakberendezési tárgyak világában. Itt minden megtalálható, ami egy funkcionális, esztétikus és kényelmes otthonban szükséges. Az új üzletek kínálatában fellelhetők az örök klasszikusok: a minőségi tálalókészletek, evőeszközök és poharak, minden, ami egy elegáns, otthonos, ünnepi asztalterítéshez szükséges.

Nobila Casa Csíkszeredában

Nem elhanyagolható a praktikus konyhai tárolók, fürdőszobai kiegészítők kínálata, amelyek évek óta a vásárlók kedvencei közé tartoznak. A Nobila Casa népszerű a sokszínű, egyedi ajándéktárgyairól is, amelyekkel könnyűszerrel meglephetjük, megörvendeztethetjük szeretteinket. Bizsus dobozok, dekoratív virágok és vázák, képkeretek és órák, csak néhány az új üzlet kínálatából.

Ugyanakkor megtalálhatók a Nobila Casa vásárlói körében immár kedvenccé vált Mendola Fabrics textíliák, amelyekből csodálatos függönyöket és sötétítőket rendelhetünk, igénybe véve az üzletben kínált ingyenes szolgáltatásokat: mérés, vágás, szegés és szerelés.

Fontos tudni, hogy ugyanitt lehetőség nyílik tömör fából készült bútor rendelésére is. Széles palettáról választhatjuk ki a megálmodott textilmintánkat vagy akár a fa típusát, színét.

A nyitás alkalmából november 2-ig minden kedves vásárló 10% kedvezményben részesül.

„Nagy nap ez számunkra, mivel ma egyszerre két üzletet is megnyithattunk Székelyföldön, ahova már régóta vágyunk. Ilyen még nem volt a Nobila Casa több mint 18 éves történelmében.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, és kívánjuk, hogy érezze magát otthon nálunk, és bátran vigyen magával tőlünk egy kis melegséget otthonába”

– vallotta Gündisch Ágnes, az alapító Székely család tagja, a Mendola Pro ügyvezető igazgatója.

A Nobila Casa egy belső lakberendezési tárgyakat kínáló kolozsvári családi vállalkozás tulajdonában levő üzletlánc, amely 1999 óta van jelen a piacon. A családi vállalkozású Mendola Group cégcsoport része. Jelenleg 14 üzletet számol Románia-szerte 10 kulcsfontosságú városban: Kolozsvár, Temesvár, Brassó, Nagyszeben, Bukarest, Marosvásárhely, Gyulafehérvár, Nagybánya, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Beszterce és Zilah.

www.nobilacasa.ro

(X)