Rangadók fordulója a futsalosoknál

Zátyi Tibor 2017. szeptember 14., 14:12

A teremlabdarúgó 1. Liga harmadik fordulójával „megszakítják” a 2018-as Európa-bajnokság pótselejtezőjén érdekelt román válogatott összetartását. A grúzok elleni párharc visszavágója előtt két rangadón is érdekeltek lesznek a keretbe behívott játékosok.

Hétfőn este nagyon nehéz mérkőzés vár az FK Székelyudvarhelyre Fotó: Barabás Ákos

Megismétlődik az előző szezon bajnoki döntője, az ezüstérmes Galaci United hétfőn 18 órakor a címvédő Dévai Autobergamo együttesét fogadja. Mindkét csapat két győzelemmel kezdte a bajnokságot, így a mérkőzés végén legalább egyikük menetelése megszakad.

Hasonló mérleggel vág neki a fordulót záró rangadónak a Futsal Klub Székelyudvarhely és ellenfele, az előző szezonban bronzérmes, friss Szuperkupa-győztes Temesvári Informatica. A két együttes hétfőn este nyolc órakor csap össze az udvarhelyi városi sportcsarnokban.

A Csíkszeredai Imperial Wet együttese szombaton 16 órától a Jászvásári CSM Poli csapatát fogadja az Erőss Zsolt Arénában.

A fordulót követően ismét szünet következik a bajnokságban,

hiszen szeptember 26-án rendezik a pótselejtezők visszavágóit. Románia 2–2-es döntetlent játszott Grúziával, így győzelmi kényszerben lép majd pályára Tbilisziben. A magyar válogatott 2–1-re verte a lengyeleket, így ez a párharc is a szeptember 26-ai, Koszalinban rendezendő visszavágón dől majd el.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 3. forduló: szombaton 16 órától Csíkszeredai Imperial Wet–Jászvásári CSM Poli, 18 órától Dunărea Călărași–Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal; hétfőn 16 órától Resicabányai Muncitorul–Marosvásárhelyi City'us, 18 órától Galaci United–Dévai Autobergamo, 20 órától Futsal Klub Székelyudvarhely–Temesvári Informatica.

{S1}