Hasznos edzőmeccs a DEAC ellen

Horváth Bálint Ottó 2017. augusztus 20., 15:25

A dévai Vár Kupa felkészülési tornán elért harmadik helyezése után a Marosvásárhelyi City’us újabb barátságos mérkőzést játszott, pénteken délelőtt a ligeti Sportcsarnokban 6–3-ra (5–0) legyőzte a magyarországi Debreceni DEAC Futsalt.

Fotó: Facebook/cityusfutsal

A csapatok két ellentétes félidőt játszottak, ugyanis amíg az elsőben a vásárhelyiek uralták a játékot, és ötször találtak be, addig a másodikban a vendégek játszottak fölényben, és csökkentették hátrányukat. Lucian Nicușan vezetőedző csapatának góljait Andrei Gândilă (5.), Bogdan Takács (7., 18.), Iszlai Richárd (11.) és Răzvan Togan (18., 35.) szerezték.

A City’us keretében az elmúlt héten történt néhány változás, miután az egyetlen idegenlégiós, a spanyol Mario Duque egy olasz másodosztályú együtteshez igazolt, érkezett viszont a tapasztalt Szabó Zsolt, aki korábban az FK Székelyudvarhelynél, legutóbb pedig az élvonalban újonc Csíkszeredai Imperial Wetnél játszott.

Jövő héten kezdődik a teremlabdarúgó-bajnokság, a City’us szombaton 18 órától az ezüstérmes Galaci United vendégeként lép pályára.

A City’us kerete a DEAC Futsal ellen: Tătar – Covaci, Szabó, Togan, Iszlai, játszott még: Cătinean – Küsmödi, Pop, Boroș, Nagy, Cioban, Takács, Timiș, Gândilă.