Csíkszeredában játszik az SZKC

Zátyi Tibor 2017. augusztus 16., 12:13

Javában folytatja a felkészülést a férfi kézilabda Bölények Ligája őszi rajtjára a Székelyudvarhelyi KC, a héten újabb két barátságos találkozón lép pályára a csapat, azonban ezeket nem Udvarhelyen, hanem Csíkszeredában fogják rendezni.

Nem először játszik az Erőss Zsolt Arénában az udvarhelyi csapat Fotó: Barabás Ákos

A klub hivatalos honlapján megjelent információk szerint az SZKC a felkészülési időszak utolsó harmadába lépett, hiszen bő két hét múlva, szeptember 3-án a CSM Focșani elleni hazai mérkőzéssel elrajtol a bajnokság a csapat számára. Az elmúlt hét végén rendezett, hazai sikerrel véget ért Székelyudvarhely Kupát követően a héten a szintén élvonalbeli HC Vaslui csapatával méri össze erejét a KC.

A klub vezetősége mindkét mérkőzést Udvarhelyen szerette volna lebonyolítani, azonban a városi sportcsarnok és a Rákóczi Center elfoglaltsága miatt más helyszínt kellett keresniük, így a választás a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénára esett.

A megyeszékhelyen már pályára lépett a KC, a tavalyi szezonban a Tordai Potaissa elleni hazai találkozót ott rendezték. A HC Vaslui elleni meccsek időpontjai szombaton 18 óra, illetve vasárnap 12 óra. A találkozókra a belépés díjtalan.