Hosszabbított Gudassal a Sportklub

Székelyhon 2017. május 18., 13:32

Tovább folytatja a munkát a cseh edzővel a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata. Továbbá egy új játékost is igazol az együttes, Rokaly Szilárd csatlakozik a kerethez.

November végén érkezett Gudas a Sportklubhoz Fotó: Veres Nándor

Hazai játékosaival szerződést újított a csapat – tájékoztatott közleményében a Sportklub. Ugyanakkor arról is beszámoltak, hogy a múlt szezon közepén érkező Leo Gudas marad a vezetőedző, miután két éves szerződést írt alá.

Mint ismert, a szakember a 2016/2017-es idény során Tom McCarthytól vette át a csapat vezetését és irányítása alatt két döntőt is játszhatott a kék-fehér alakulat a Román Kupában, illetve a romániai bajnokságban, míg a MOL Ligában keze alatt folyamatosan alakult a csapat játéka – közölték.

„A vezetőedző mellett továbbá megvan az első igazolás is, Rokaly Szilárd révén, aki a hamarosan csatlakozik a kerethez. A 19 esztendős gyergyószentmiklósi születésű, de a Csíkszeredai ISK-ban is nevelkedő csatár Székesfehérvárról teszi át a székhelyét Csíkszeredába. A MOL Ligában a legutóbbi idényben két mérkőzésen jutott szóhoz, és egy gólpassz fűződik a nevéhez” – fogalmazott a klub, és hozzátette, a további fejleményekről még tájékoztat.