Így ünnepelte ötödik születésnapját a szentegyházi Gold Band együttes – VIDEÓ

Székelyhon 2017. március 20., 15:42

Telt házas koncerttel ünnepelte fennállásának ötödik születésnapját szombaton este a szentegyházi Gold Band együttes. A Bartók Béla Művelődési Házban számos közismert sláger csendült fel fúvós, vonós hangszerek előadásában.

Fotó: Tókos Attila

Az öt év alatt több mint száz dalt dolgozott fel a zenekar és több mint hetven fellépést tudhatnak a hátuk mögött.

Videó: Mihály Tibor

Videó: Mihály Tibor

A születésnapi „megakoncertre” több előadót is meghívott a zenekar. Fellépett Tankó Attila, a szentegyházi Megaton zenekar egyik tagja, valamint Opra Levente is megmutatta énektudását.

Fotó: Tókos Attila

A Gold Dance modern, női tánccsoport a „Duele el corazón”, valamint a „Trónok harca” előadássokkal lépett színpadra. Az Exclusive tánczenekar énekesnője, Elekes Viola is énekelt a Gold Band kíséretében.

Fotó: Tókos Attila

Színpadra lépett ugyanakkor a szentegyházi Hüpürcsös Néptáncegyüttes, valamint Tamási Árpád (Mongó) és Nagy István (Pityu) rockzenészek.

Fotó: Tókos Attila

Az estet Szentegyháza három egyházi kórusa – a Cantate Domino, a Canticum Novum és az Ifizenekar – zárta.

Fotó: Tókos Attila

A zenekar célja továbbra is a közönség szórakoztatása. „Szeretnénk, ha az együtt zenélés öröme továbbra is megmaradna, és dolgozunk azon, hogy továbbfejlesszük mindazt, amit a Szentegyházi Gyermekfilharmóniától és Haáz Sándor karnagytól kaptunk” – mondta el Dobos Blanka és Benedek Szilárd a Gold Band Együttes két oszlopos tagja.