Iskolákat összekötő gólyabál

Szász Cs. Emese 2017. március 14., 16:58

Versenyző gólyák, szurkoló csapatok, a kilencedikes gólyáktól kezdve a tizenkettedikesekig számos fiatal készül már az idei marosvásárhelyi Városi Gólyabálra.

A buli hangulatáért többek közt a Bagossy Brothers Company felel

A hetedik kiadását megérő rendezvény házigazdái a hagyományokhoz híven idén is a marosvásárhelyi Kultúrpalotában várják a szórakozni vágyókat március 18-án 17 órától. A 21 órakor kezdődő buli helyszíne a múlt évivel azonos, csak a név változott, az Imperial Inn Hotel (volt President) nagyterme, a jó hangulatért ezúttal a Bagossy Brothers Company és DJ Andrei Chelbezan felel.

A szervezők az időutazás során visszatérnek a jelenbe, hogy elhozzák a „legferrgetesebb cirkuszi matinét”, amelyet a Kultúrpalotában valaha is láthattak. „Lesz itt bohockó.. vagyis, bolondozás, mutatványozás, móka, nevetés, vidámság. Na és talán a legfontosabb: legyen tánc!” – áll a rendezvény felhívásában.

A Városi Gólyabál név nemcsak egy eseményt takar, hanem hidat emel az iskolák közé, és megerősíti a köztük lévő kapcsolatot. A gólyapároknak lehetőségük van bemutatni tehetségüket, valamint szórakoztatni a majdnem másfélezer tagot számláló közönséget.

Az eseményen fellépő gólyák már kiérdemelték a színpadon való szereplést az iskolai gólyabáli szereplésükkel, ezúttal mindegyik pár a saját iskoláját képviseli majd a színpadon, s harcol a végső győzelemért. A korábbi évekhez hasonlóan idén is hét iskola nyertes gólyapárja mérkőzik meg.