Feljutottak a Szuperligába

Zátyi Tibor 2017. március 13., 09:21

Hatalmas sikert ért el vasárnap este a Székelyudvarhelyi ISK-FSK az országos asztalitenisz-csapatbajnokság A divíziójának rájátszásában, az Aradi VSK vendégeként.

Fejér-Konnert András két fontos pontot szerzett Fotó: Barabás Ákos

Az első mérkőzésen György István kikapott (0–3), majd Fejért-Konnert András egyenlített (3–1). Kádár Tibor is vereséget szenvedett (0–3), így ismét Fejér-Konnerten volt a sor, hogy 0–2-ről fordítva egyenlítsen (3–2). A szoros csata folytatódott, György kijavította hibáját (3–2), így karnyújtásnyira került a feljutás. Kádár következett, és magabiztos sikerével (3–1) eldőlt, hogy az ISK-FSK a következő szezonban a Szuperligában fog játszani.

A folytatásban már tét nélküli mérkőzések következtek, Fejér-Konnert (1–3), Kádár (0–3) és György (1–3) is vereséget szenvedett, de ez már nem befolyásolta a végkimenetelt, az ISK-FSK 9–8-as összesítéssel jutott fel a Szuperligába.

Kádár Tibor biztosította be a feljutást Fotó: Barabás Ákos

Férfi asztalitenisz-csapatbajnokság, A divízió, rájátszás: Aradi VSK–Székelyudvarhelyi ISK-FSK 5–4 (Fejér 2, György és Kádár), a Szuperligába az ISK-FSK jutott fel, 9–8-as összesítéssel.