Több állást is meghirdetett a városháza

Baricz-Tamás Imola 2017. február 07., 13:57

A Gyergyószentmiklósi Polgármesteri Hivatalban a hatékony munka reményében kidolgozott új szerkezeti felépítés nyomán a fejlesztési osztály bővítésére fektetnek nagyobb hangsúlyt.

A meghirdetett állásokra az érdeklődőket február 10-én 14 órai kezdéssel tájékoztatóra, nyílt beszélgetésre várják a polgármesteri hivatal tárgyalójában.

A munkakör középpontjában a minőségi, pontos, a meghatározott szabványok, irányelvek és eljárások szerint végzett munka áll. Pontos, következetes munkavégzés szükségeltetik. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök között szerepel többek között a közbeszerzési dokumentációk előkészítése, a közbeszerzési eljárások lebonyolítása; a közbeszerzési törvény módosulásainak követése és betartása. Néhány szükséges képesség és készség: feladat-orientált, elemző hozzáállás; pontosság és minőségi munkára való készség; következetesség; türelmesség, és minimum 9 év szakmai tapasztalat.

A munkakör fő feladatait strukturált formában, a részletekre odafigyelve, hibáktól mentes módon szükséges végezni. A feladatok ugyanakkor inkább változatosak, mint ismétlődő jellegűek. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök között szerepel: az önkormányzat pályázati lehetőségeinek felmérése,  a pályázatok előkészítése, koordinálása, valamint a pályázók által benyújtott elszámolások ellenőrzése. A állás betöltésének feltétele minimum 1 év szakmai tapasztalat is.

E munkakör feladatai közé tartozik a meghatározott minőségi és pontossági előírások betartatásának készsége. A sikeres munkavégzéshez szükséges a célok elérése érdekében tanúsított elszántság és a kritériumoknak való megfelelésben mutatott fegyelmezett hozzáállás. Feladat-orientált, elemző hozzáállásra van szükség a meghatározott szabványok és útmutatás alapján történő munkavégzéshez.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök között szerepel: a pályázatok lebonyolítása és kivitelezésének koordinálása; projektcélok kivitelezése, megvalósítása. Az elvárás minimum 1 év szakmai tapasztalat.

Két állást is hirdetnek e munkakörben, mely leleményességet és kreativitást követel, a változásokra való gyors reagálás és a megoldások kidolgozása érdekében. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök többek között: a fejlesztési stratégiákban, koncepciókban megfogalmazott projektötletek projekt-keretekbe való ültetése; közös munka a fejlesztési iroda munkatársaival. A jelentkezőknek minimum 1 illetve 5 év szakmai tapasztalata kell legyen.

A jelöltekkel szemben támasztott elvárások mind a négy esetben: szakmai végzettség; egyetemi végzettség záróvizsgával vagy hosszútávú felsőfokú végzettség záróvizsgával mérnöki, közigazgatási, gazdasági vagy jogi területen. A kiírások, a jelentkezési feltételek megtalálhatók Gyergyószentmiklós honlapján is. A meghirdetett állások mindegyikére a jelentkezési határidő február 14-e.