Fizetési módok

Bankkártyás fizetés:

Egyszerű, kényelmes, gyors és biztonságos megoldás a bankkártyás fizetés. A bankkártyás fizetés megerősítésekor a rendszer átirányítja Önt az EuPlatesc oldalára, ahol a következő kártyaadatokat kell megadni:
• Kártyaszám (Numărul de card)
• A kártyán szereplő név (Numele de pe card)
• Kártya érvényességi dátuma (Data expirării)
• CVV2/CVC2

Banki előreutalás:

A rendelés teljes összege a megadott bankszámlaszámra utalandó.

Banki adatok:
S.C. Príma Press S.R.L.
Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gábor nr. 55.
Transilvania Bank
Bankszámlaszám: RO64 BTRL RONC RT04 4521 5701

PayPal-fizetés:

A PayPal készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi rendszer, a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. A cég online bankkártya-elfogadási szolgáltatást is nyújt, vagyis lehetővé teszi, hogy a felhasználók PayPal-számla nélkül, Visa vagy Mastercard bankkártyával is tudjanak online fizetni.

Amennyiben rendelkezik PayPal-számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártyaadatait minden egyes vásárláskor megadja.

Abban az esetben is biztonságosan fizethet az oldalon keresztül bankkártyával, amennyiben nincs PayPal-számlája.

A PayPal ugyan még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete egyszerű, és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez.

Ha a megrendelése után a PayPal-fizetést választja, az oldal automatikusan átirányítja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Itt két lehetőség között választhat: ha van PayPal-számlája, egyszerűen jelentkezzen be és fizessen a szokásos módon (Log In). Ha nincs, akkor az alatta megjelenő űrlapot (PayPal Guest Checkout) töltse ki.

A következő adatokat kell megadni:
• Country: válassza ki az országot
• Card Number: a bankkártya száma
• Expires: a bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, a bankkártyán feltüntetve.
• CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
• Phone type: válassza ki, hogy mobil vagy vezetékes telefonszámot ad meg
• Phone number: írja be a telefonszámát. Célszerű megadni, így a bankja eléri Önt.

Hozzon létre PayPal-fiókot (Create your PayPal account):

E-mail: adja meg az e-mail-címét. Regisztráció után bármikor használhatja ezt a fiókot PayPal-os fizetés esetén. Az itt megadott e-mail-címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.
Password: adjon egy jelszót.
Date of birth: adja meg születési dátumát.

Ha az összes mezőt kitöltötte, még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását.

A Príma Press Kft. csak a saját oldalain megadott személyes adatok védelméért vállal felelősséget. Partnerek (PayPal, EuPlatesc, online banking stb.) internetes oldalain megadott személyes adatok védelméért felelősséget nem vállal.