Fizetési módok

Bankkártyás fizetés automatikus meghosszabbítással:

Egyszerű és kényelmes megoldás a bankkártyás fizetés automatikus meghosszabbítással! Mert nem kell havonta vesződni az előfizetés megújításával. Ez ugyanis automatikusan megtörténik. A rendszer minden hónapban levonja bankszámlájáról a megrendelt csomag ellenértékét. Csak ennyit, nem többet!

A bankkártyás fizetés megerősítésekor a rendszer átirányítja Önt az EuPlatesc oldalára, ahol a következő kártyaadatokat kell megadni:

• Kártyaszám (Numărul de card)

• A kártyán szereplő név (Numele de pe card)

• Kártya érvényességi dátuma (Data expirării)

• CVV2/CVC2

Az automatikusan meghosszabbodó előfizetését bármikor felbonthatja, kérjük, szándékát jelezze munkanapokon 8–16 óra között a ügyfélszolgálatunkon (tel.: 0726–719962). Fontos tudni, hogy az előfizetés mindig a következő naptári hónaptól szakítható meg, a folyó havi megrendelést nem tudjuk megállítani. Ön tehát, amennyiben nem kívánja fenntartani az automatikus előfizetést, az éppen aktuális hónap 21. napjáig kell sikeresen lemondja a fent említett módon, ezzel jelezve, hogy a következő hónapban már nem tart igényt a szolgáltatásra. Ha a lemondást a tárgyhónap 21. napja után teszi meg, akkor ez a tárgyhónap utáni második hónap előfizetésére lesz érvényes, tehát egy hónappal tovább tart az előfizetés.

Banki előreutalás:

A rendelés teljes összege a megadott bankszámlaszámra utalandó.

Banki adatok:

S.C. Príma Press S.R.L.

Odorheiu Secuiesc, str. Bethlen Gábor nr. 55.

Transilvania Bank

Bankszámlaszám:** RO64 BTRL RONC RT04 4521 5701

A Príma Press Kft. csak a saját oldalain megadott személyes adatok védelméért vállal felelősséget. Partnerek (PayPal, EuPlatesc, online banking stb.) internetes oldalain megadott személyes adatok védelméért felelősséget nem vállal.