HIRDETÉS

Balesetek ittas vezetés miatt

Pál Gábor 2012. május 02., 12:34 utolsó módosítás: 2012. május 02., 13:08

Udvarhelyen és környékén több autóvezetőt is tetten értek a rendőrök, amint alkohol hatása alatt vezették járműveiket. Voltak, akik balesetet is okoztak.

Az oroszhegyi C. I. leheletében 0,43 mg/l, az udvarhelyi H. T. és C. Z.-nél 0,44 mg/l, illetve 0,70 mg/l, valamint a lövétei F. B. leheletében 0,87 mg/l alkoholkoncentrációt mértek a rendőrök. Esetükben ittas vezetés miatt eljárást indítanak az udvarhelyi bíróságon.

Voltak, akik az alkoholos állapotban történő vezetés miatt balesetet is okoztak. Mint arról már írtunk, pénteken autójával egy udvarhelyi hölgy ütközött fának Kápolnásfalu mellett, négy utasa megsérült. Egy 45 éves oroszhegyi férfi robogójával túl gyorsan hajtott be egy veszélyes kanyarba, lesodródott az útról, és az árokba borult. Elég súlyosan megsérült, és mint utólag kiderült, ittas állapotban vezetett.

Május elsején Bögöz mellett történt baleset, ezúttal az autóvezető nem volt ittas, viszont nem tartotta be a megengedett sebességhatárt. A 32 éves, székelykeresztúri K. M. autójával Udvarhely felé tartott, azonban a túl nagy sebesség miatt egy kanyarban áthajtott az ellentétes sávra, és frontálisan ütközött egy másik gépjárművel. A baleset során egy 18 éves lány megsérült, szerencsére nincs életveszélyes állapotban.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS