HIRDETÉS

Kisiklott egy személyvonat Csíkszentdomokosnál

Székelyhon 2016. december 31., 10:05 utolsó módosítás: 2017. január 01., 13:07

Kisiklott egy személyvonat szombaton a Maroshévíz és Brassó közötti vasútvonalon, Csíkszentdomokos környékén. Nincsenek sérültek, a vonatok viszont nem közlekednek ezen a vonalon.

Alina Ciobotariu, a Hargita megyei készenléti felügyelőség szóvivője az Agerpres tudósítása szerint azt közölte, hogy a Regio 4504-es vonatról van szó, amely Maroshévíz és Brassó között jár. A baleset Csíkszentdomokosnál történt, ahol az egyik kocsi kisiklott, de nem borult fel és senki nem sérült meg.

A vasúti közlekedés leállt a térségben. A kisiklott vagonban utazó utasokat egy másik szerelvény vette fel, a Marosvásárhely és Csíkszereda között közlekedő vonat pedig Marosfőnél vesztegel.

A baleset helyszínére érkezett egy balánbányai tűzoltóalakulat és a Hargita megyei készenléti felügyelőség csapata.

Frissítés – Újraindult a vasúti forgalom a Maroshévíz és Brassó közötti útszakaszon

A rendőrség közlekedési tájékoztató szolgálata közölte, hogy délután egykor újraindult a vasúti forgalom, amely azután szünetelt, hogy Csíkszentdomokosnál kisiklott egy személyvonat.

Alina Ciobotariu, a Hargita megyei készenléti felügyelőség szóvivője szerint a balesetet az okozta, hogy a mínusz 22 Celsius-fokos hidegben nem működtek megfelelően a vasúti kocsi légrugói – írja az Agerpres hírügynökség. A baleset során egy vagon siklott ki, de nem borult fel, és senki nem sérült meg.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
HIRDETÉS
13 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS