Székelyhon.ro
2017. február 27., hétfő; Ma Ákos, Bátor napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Tornagyőzelemmel zárták az évet

Zátyi Tibor | 2017.01.03. [15:05] | Utolsó módosítás: 2017.01.03. [16:31]

Tavaly év végén a Videoton Baráti Kör 17. alkalommal rendezte meg Székesfehérváron a Masterplast Nemzetközi Kispályás Labdarúgókupát. A megmérettetésen három Hargita megyei csapat, a Szentegyházi Vasas, a Székelyudvarhelyi Vasas Femina és a Csíkszeredai Imperial Wet vett részt.

Vasas Femina Videoton BKE 2_bPapp Szidóniát (labdával) választották meg a torna legjobb játékosának. Fotók: Facebook.com/Videoton BKE

A női kupán szereplő együttesek idén sem változtak, a Videoton felnőtt és U18-as csapata mellett Baracs (Fejér megye, Szentegyháza testvértelepülése) és a Vasas Femina játszik rendszeresen az első helyért. Az udvarhelyi lányok negyedszer vettek részt a tornán, és megvédték a 2015 végén szerzett bajnoki címüket, minden mérkőzésüket megnyerve lettek elsők.

A Vasas Femina komolyan vette az évzáró tornát, a Videoton felnőtt csapatát 3–1-re verte, Baracs ellen 4–2-re győzött, míg az utolsó mérkőzésén a Videoton U18-as csapatát 4–1 arányban fektette két vállra.

Vasas Femina Videoton BKE_bÜnnepeltek a székely lányok a tornagyőzelem után

„Nagyszerűen játszott mindenki, tökéletes évzáró torna volt számunkra. Negyedszer vettünk részt Székesfehérváron, és nagyszerű érzés, hogy sikerült megvédeni a címünket” – mondta László Béla, a klub elnöke. Egyéni díjat is kapott az udvarhelyi csapat, Papp Szidóniát választották meg a torna legjobb játékosának. A Vasas Femina január 23-án Székelyudvarhelyen kezdi meg a felkészülést a március közepén rajtoló tavaszi szezonra.

A Vasas Femina tornagyőztes kerete

Kajtár Linda, Menyhárt Krisztina, Berkeczi Emőke, Bartalis Barbara, Simona Caldare, Geréd Erika, Papp Szidónia, Dávid Márta, Krall Tímea.

Csikszeredai Imperial Wet Videoton BKE_bA kezéből engedte ki a győzelmet az Imerpial Wet a fináléban

A férfiaknál 24 csapat játszott az első helyért, a mezőnyben két Hargita megyei együttes szerepelt. A Szentegyházi Vasas nem jutott tovább csoportjából, míg a Csíkszeredai Imperial Wet a döntőig menetelt. A fináléban a csíki csapat sokáig 3–2-re vezetett, azonban az utolsó percekben két gólt is kapott a hazai Sárépszer együttesétől, így vesztesen hagyta el a pályát. Az öregfiúknál a Szentegyházi Vasas továbbjutott csoportjából, a nyolcaddöntőben azonban Baracs kiejtette.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét

ÉLŐ SZÖVEGES KÖZVETÍTÉS

Labdarúgó 3. Liga, osztályozó mérkőzés 2014.06.21 [18:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 4. találkozó 2014.04.04 [19:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 3. találkozó 2014.04.03 [19:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 2. találkozó 2014.04.01 [17:00] Vége