Dan Alexa elhagyta az ASA-t

Dan Alexa elhagyta az ASA-t

Fotó: Facebook.com/ASA Tirgu Mures

Közös megegyezéssel távozott az együttes vezetőedzői tisztségéből Dan Alexa – jelentette be csütörtökön honlapján a Marosvásárhelyi ASA.

Horváth Bálint Ottó

2016. december 23., 00:082016. december 23., 00:08

2016. december 23., 11:182016. december 23., 11:18

A csapatot augusztus óta irányító szakvezető távozásakor a következőket nyilatkozta: „Köszönöm a klub vezetőségének, Claudiu Maiornak, Cristian Chertesnek és Daniel Stanciunak, hogy Marosvásárhelyen való tartózkodásom ideje alatt mindenben segítettek, és ezért tisztelettel tartozom nekik. Szintén köszönöm a játékosoknak, hogy megfelelő hozzáállást tanusítottak, mindent beleadtak, habár mindenki tudja, milyen nehéz helyzetben voltunk. Köszönettel tartozom a szurkolóknak is, akik a csapat mellett maradtak. Személyes okokból döntöttem úgy, hogy távozom, mivel úgy gondolom, jobb, ha ezt a lépést most teszem meg. Biztos vagyok benne, hogy ez a klub megmenekül a csődtől és a kiseséstől, a klubvezetőknek sikerül ezt elérniük. Sajnálattal távozom, mivel a csapathoz kötődtem, és tisztelem mindazt, amit az ASA mint klub jelent.”

Dan Alexa huszonkét mérkőzésen (tizenhét bajnoki és öt kupameccs) vezette az ASA-t, ezalatt hat győzelmet, négy döntetlent és tizenkét vereséget összesített.

szóljon hozzá! Hozzászólások

Ezek is érdekelhetik

A rovat további cikkei

Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik,
rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!
Hirdessen a Székelyhonon!
Ma feladja, hamarosan megjelenik, rövid időn belül eredményt hoz! Feladok egy hirdetést!