Székelyhon.ro
2017. február 23., csütörtök; Ma Alfréd napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

SZKC: Caba elégedett az eddigi teljesítménnyel

Zátyi Tibor | 2016.10.27. [14:09] | Utolsó módosítás: 2016.10.27. [14:55]

Tíz mérkőzés után hét győzelem, egy döntetlen és két vereség a Székelyudvarhelyi KC bajnoki mérlege, rosszabb gólkülönbség miatt pedig negyedik az alapszakasz táblázatán. Vlad Caba edző értékelte a KC eddigi teljesítményét.

szkc-csm bukarest - PA-7_bAz edző szerint most kezdenek csapattá érni az SZKC játékosai

„A Vaslui elleni vereség miatt szurkolóinknak és önmagunknak is adósai voltunk egy jó mérkőzéssel. Úgy gondolom, ezt teljesítettük, igaz, lehetett volna nagyobb is a különbség. A védekezés pár apróbb hibától eltekintve jól zárt, ehhez egy remek kapusteljesítmény társult, Da Rosa nagyon jól védett. Mihalcea ismét a hátára vette a csapatot, továbbá ki kell emelni Szász döntő találatát is. Egyedüli hiányérzetem, hogy nem nyertünk többel, lehet, a fiúk a visszavágóra tartogatták azokat a gólokat. Rövid szünet következik, amire most nagyon szüksége van a csapatnak.”

A tréner értékelte az eddigi tíz mérkőzést. „A szezonban eddig lejátszott bajnoki találkozóink közül az egyetlen kisiklás a HC Vaslui ellen volt, és ott is a második félidőben mutatott játékunk volt rossz. Összességében elégedett vagyok. Nem szabad elfeledni, hogy a nyáron szinte teljesen új csapatot kezdtünk építeni, amely hétről hétre alakul, formálódik azzá, amit szeretnénk, hogy a bajnokság legvégén legyen. Persze lehetett volna sokkal jobb is, mert közel álltunk a pontszerzéshez Konstancán, továbbá a Tordai Potaissa elleni mérkőzés is a kezünkben volt, amelyen ugyancsak pontokat hullattunk.”

szkc-csm bukarest - PA-14_b

A férfiválogatottaknak jövő héten rajtol a 2018-as Európa-bajnokság selejtezője, az SZKC-tól nyolc játékost hívtak be. „Nagyszerű, hogy ennyi játékosunk behívót kapott a válogatottakba. Persze ha csak a csapat érdekeit nézzük, akkor ez nem annyira jó, mivel ezek a sportolók bő két hétig távol lesznek, így nem tudunk közösen készülni a következő időszakra. Ez egy olyan szituáció, amellyel minden jó együttesnek meg kell birkóznia. Remélem, hogy jól fognak teljesíteni és egészségesen térnek vissza hozzánk” – tette hozzá.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét

ÉLŐ SZÖVEGES KÖZVETÍTÉS

Labdarúgó 3. Liga, osztályozó mérkőzés 2014.06.21 [18:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 4. találkozó 2014.04.04 [19:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 3. találkozó 2014.04.03 [19:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 2. találkozó 2014.04.01 [17:00] Vége