Székelyhon.ro
2017. február 23., csütörtök; Ma Alfréd napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Adakoztak a gyergyói teremfoci kedvelői

Portik Csaba | 2016.12.11. [17:57] | Utolsó módosítás: 2016.12.11. [18:12]

Az Együtt, egymásért – Szentmiklósiakért akcióhoz csatlakozva a focikedvelő közönség támogatásával szeretne gazdagabb ünnepet varázsolni a rászoruló családok számára az Inter Gyergyó. Felhívásukra sokan felfigyeltek, s habár nem lett végül tétmeccs az Inter és a Bukovina Vîcov között, nagylelkűen adakoztak a nézők a gyergyószárhegyi sportcsarnokban.

interesek_bAz összegyűlt élelmiszert eljuttatják a rászoruló családoknak

Technikai problémák adódtak a szombat esti találkozó előtt, ugyanis nem érkezett meg a mentőautó a mérkőzés helyszínére. Hosszas várakozás után a játékvezető-páros a mérkőzés elnapolásáról döntött, így a két csapat egy barátságos meccsel kárpótolta a nézőket. A lendület természetesen lényegesen visszaesett, a bírók nélkül lejátszott barátságos találkozót végül a vendégek nyerték egy gólos előnnyel.

Ennél jobban sikerült azonban a meghirdetett adománygyűjtés. A nézők nagylelkűségének hála, több minden került a csapat által összegyűjtött tartós élelmiszer-csomagokba, amelyeket a gyergyószárhegyi és gyergyószentmiklósi polgármesteri hivatalok szociális osztályára juttatnak el a szervezők, onnan pedig az illetékesek által a rászoruló családok kapják majd meg.

Az Inter képviselői elmondták, jó volt látni, hogy a nézők mennyire pozitívan viszonyultak a kezdeményezéshez, és úgy döntöttek, hogy lesz még ilyen akció, hiszen amint a csapatnak, úgy másnak is jól esik a segítség, a sport által pedig lehetőség van arra, hogy nagyobb tömegeket tudjanak megszólítani. A csapat ezúton is köszöni mindenkinek a türelmet és a segítséget, amivel a hétvégi akció színvonalát emelték.

Most egy hónapos szabadságra megy az Inter, januárban pedig folytatódik a felkészülés a teremlabdarúg 2. Liga visszavágósorozatára.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét

ÉLŐ SZÖVEGES KÖZVETÍTÉS

Labdarúgó 3. Liga, osztályozó mérkőzés 2014.06.21 [18:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 4. találkozó 2014.04.04 [19:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 3. találkozó 2014.04.03 [19:00] Vége
Román bajnoki bronzcsata, 2. találkozó 2014.04.01 [17:00] Vége