Székelyhon.ro
2017. február 21., kedd; Ma Eleonóra napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Egy floorballgól, megannyi színes labda és egy jó szándék Floorball, színes labdák, jótékonyság

Dávid Anna Júlia | 2016.12.18. [20:00] | Utolsó módosítás: 2016.12.18. [20:41]

Színes labdák megvásárlásával segíthették az udvarhelyiek vasárnap a homoródalmási Farkas Szilárd felépülését. Az Areopolis Floorball Sportegyesület idén is megszervezte a Nagy dobás elnevezésű jótékonysági rendezvényt.

nagy dobas 16 (BA)-3_bSzilárd meze régen is kilences számú volt

A székelyudvarhelyi Rákóczi Sportcentrumban megtartott vasárnap délutáni eseményen a Black 69 és a Floorbulls csapat mérkőzött meg egymással. Az idei rendezvényt és a jótékonykodók által színes labdákra váltott adományokat Farkas Szilárd gyógyulásának elősegítésére ajánlották fel – mondta el megnyitóbeszédében Csáki Gergely, az egyesület elnöke.

nagy dobas 16 (BA)-11_b

Szilárd története megérintette őket, hiszen sérülése előtt ő is sportolt, és bár súlyos balesete miatt akadályozva van, mégis küzd azért, hogy mielőbb talpra álljon. A Black 69 tiszteletbeli taggá fogadta, és egy mezt adtak át neki, Szilárd régi mezszámával. Ezt követően elkezdődött a mérkőzés, az első gól után a közönség bedobálta a rengeteg színes labdát, majd az eseményt Facebookon megosztók között kisorsoltak egy-egy ajándékutalványt.

nagy dobas 16 (BA)-6_b

A helyszínen több mint 1600 lej gyűlt össze a labdákért fizetett adományokból, de aki valamiért nem tudott jelen lenni, hétfőn még adakozhat a szervezőknél, illetve az UFF-irodában, a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt.

nagy dobas 16 (BA)-10_b 

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét