Székelyhon.ro
2017. március 1., szerda; Ma Albin napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Csőtörésekkel kezdődik az év Gyergyószentmiklóson is Csőtörésekkel kezdődik az év Gyergyószentmiklóson is

Tamás Gyopár | 2017.01.06. [00:03] | Utolsó módosítás: 2017.01.06. [00:31]

Gyergyószentmiklóson két csőtörésről érkezett bejelentés január első napjaiban. A Gyilkostói úton és a Virág negyedben dolgoznak a közüzemek munkatársai.

csotores 001_bA Virág negyedben dolgoztak csütörtökön a közüzem munkatársai

A város felszegi részében, a Szent Erzsébet Öregotthon szomszédságában a fővezetéken történt meghibásodás a napokban. Szerdán a közüzem munkatársai ideiglenesen megoldották a problémát, a főút szélén kellett ássanak, és még további munkálatokat kell végezzenek ott – tudtuk meg Lukács Lászlótól, a közüzemek vezetőjétől.

csotores 003_b

Szerdán reggel újabb csőtörést jeleztek, ezúttal a Virág negyedben egy tűzcsap meghibásodása okozott problémát. Ott egész nap bugyogott fel a víz, csütörtökön hajnalban elzárták vizet a Virág negyed északi részében, és reggel fogtak neki a közüzem alkalmazottai a hiba elhárításának. Lukács László elmondta, igyekeznek megoldani a problémát, amit egyelőre az amúgy sem működő tűzcsap lezárásával tudnak orvosolni.

csotores 005_b

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
1.
Feccegi
2017.01.07., szombat [11:58]
Ez nálunk már hagyomány. A városgazdálkodásnál dolgozók mondták el egy "nem hivatalos" beszélgetésen, hogy a város területének 80-90%-án a vízhálózat annyira elöregedett, gyakorlatilag bármikor és bárhol történhet meghibásodás.

Itt tartunk, a 21. században, Európai Unióban, hogy egy municípium nem tudja megoldani a vízellátást. Ez mindent elmond Gyergyóról.
Hozzászólások1