Székelyhon.ro
2017. február 26., vasárnap; Ma Edina napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy domokosi férfi

Székelyhon | 2016.12.28. [12:47]

Meghibásodott gáztűzhely használata miatt kaphatott lángra egy lakóház kedden a Csíkszentdomokoshoz tartozó Garadosalján. Egy idős férfit harmadfokú égési sérülésekkel szállították kórházba – tájékoztat a tűzoltóság.

tuz a kobanya utcaban vn 014IllusztrációHat helyi önkéntes és négy balánbányai hivatásos tűzoltó küzdött a lakóházban felcsapó lángokkal kedd délben. A sürgősségi hívószámon riasztott tűzoltók mellett a megyei mentőszolgálat is a helyszínre sietett, hogy a ház 72 éves, sérüléseket szenvedett tulajdonosát elsősegélynyújtás után ellátásra a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállítsák.

Kevesebb mint egy órával a riasztást követően sikerült eltávolítani a lángok közeléből a gyúlékony anyagokat, kimenekíteni az érték- és használati tárgyakat, illetve eloltani a tüzet.

A szerencsétlenségben elégett az épület bejárati ajtaja, az ajtófélfa, egy ágy és a rajta lévő matrac. A vizsgálatok szerint a háromezer lejes anyagi kárral járó tűzesetet valószínűsíthetően a meghibásodott gáztűzhelynél keletkezett láng okozta – számol be a tűzoltóság.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
1.
kerdezzvalaszolok
2016.12.28., szerda [20:26]
foldgaz vagy butelia ? mer ha foldgaz akkor felelosegre vonhato a szolgaltato,akit karteritesre is lehet kotelezni!!! ha butelia akkor sajnalatos mer azt senkinek nem kotelezo ellenorizni.gyogyulast neki
Hozzászólások1