Székelyhon.ro
2017. február 25., szombat; Ma Géza napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Két autó sodródott le az úttestről a Tolvajos-tető és Csíkszereda között

Székelyhon | 2017.02.15. [20:23]

Baleset történt szerdán este a 13A országúton, a Tolvajos-tető és Csíkszereda között, a piricskei eltérő közelében, melynek következtében egy Citroen és egy BMW sodródott le az úttestről.

A járművek kiemeléséhez információink szerint emelődarut és markológépet is a helyszínre vittek, ezért a mentés idejére – amíg az autókat kiemelték a sáncból – mindkét irányba le kellett zárni a forgalmat. Mint Gheorghe Filiptől, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, a baleset miatt nem futott be hívás a 112-es sürgősségi hívószámra, így minden bizonnyal sérülés nélkül megúszták az esetet.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
2.
viccnek durva lenne
2017.02.16., csütörtök [20:55]
érdekes: mikor ott elmentünk meg ott volt a daru és ott voltak a rendőrségtől is. Hogy nem tudják h volt sérülés v sem?!!!
1.
Részletes tudósítás
2017.02.16., csütörtök [10:52]
" ....mindkét irányba le kellett zárni a forgalmat." Mint Gheorghe Filiptől, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, a baleset miatt nem futott be hívás a 112-es sürgősségi hívószámra, így minden bizonnyal sérülés nélkül megúszták az esetet. Kinek az engedélyével zárták le a forgalom elől az utat és kinek áll jogában lezárni a forgalmat? Minden bizonnyal Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője erről nem tud vagy nem értesítette őt a 112-es sürgősségi hívószám? Az információk remélem Reuters hírügynökségtől származnak!
Hozzászólások2