Székelyhon.ro
2017. február 25., szombat; Ma Géza napja van
Rss Facebook oldal Twitter oldal Youtube csatorna Google +1 oldal

Eltűnt idős férfit keresnek

Székelyhon | 2017.01.25. [17:19] | Utolsó módosítás: 2017.01.25. [17:19]

Eltűnt egy idős férfi január 19-én Csíkszeredából, a hozzátartozók azt kérik, hogy aki bármit tud róla, hívja a 112-es sürgősségi hívószámot, vagy tegyen bejelentést a rendőrségen.

darvas_zoltan_eltunt_bDarvas Zoltán. KeresikGheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, pénteken értesítették őket a 73 éves csíkszeredai Darvas Zoltán eltűnéséről. Információik szerint január 19-én délelőtt az eltűnt a csíkszeredai postahivatalba látogatott, azt követően azonban nem ment haza. A rendőrség országos körözést bocsátott ki, hozzátartozói pedig különböző közösségi oldalakon keresik az eltűnt férfit. A szóvivő hozzátette, egy alkalommal azt az információt kapták, miszerint a férfi Zsögödön tartózkodik, így a rendőrség a családtagokkal együtt a helyszínre sietett, azonban nem találták meg.

Keresték a kórházban és a hajléktalanszállón is, illetve minden olyan helyen, ahol úgy gondolták, ott lehet az eltűnt, de eddig minden próbálkozás sikertelennek bizonyult. Az értesülések szerint a férfi nem szenved semmilyen komoly fizikai vagy pszichés betegségben, és esetében hasonló megmagyarázatlan távolmaradásra sosem volt példa, ezért aggódnak a hozzátartozók.

A rendőrség eddig nem talált arra vonatkozó nyomokat, hogy bármilyen erőszakos cselekmény áldozata lett volna az eltűnt, de továbbra is vizsgálódnak, és remélik, hogy minél hamarabb megtalálják. Akik ismerik a tartózkodási helyét, vagy bármilyen információval rendelkeznek az eltűnt férfivel kapcsolatban, telefonáljanak a 112-es sürgősségi hívószámra, vagy tegyenek bejelentést a legközelebbi rendőrőrsön.

Komment

Az Ön által elérni kívánt tartalom megtekintéséhez be kell lépnie!
Új felhasználó

Új felhasználó vagyok, regisztrálok.

Csak regisztrált felhasználók tekinthetik meg az oldalt.

Regisztráció
Regisztrált felhasználó

Már regisztrált felhasználó vagyok.

Elfelejtett jelszó
1.
Csikihirdeto
2017.01.25., szerda [17:40]
Ha azt olvasom, hogy:Bővült a térfigyelő rendszer Csíkszeredában arra gondolok vajon nézték-e vissza az eltunes napjan keszult videokat.
Hozzászólások1